zondag 7 juli 2013

Groot!

Gister was er weer een bijeenkomst van Texperanto onder leiding van Sophia. Dit keer mochten we gebruik maken van het heel grote atelier van Johan Spaans in Den Haag. Het werken in een heel grote ruimte nodigt uit tot heel anders werken dan bijvoorbeeld in mijn ruimte boven, waar net aan een stukje strijkplank vrij is. Oké, het is daar vol, maar dat is een ander verhaal.
Dit is de plek die ik had uitgekozen. De afmetingen van het doek zijn plm. 150 bij 315 cm.
Alle begin is moeilijk. Ik had een grote tube zwarte acryl verf meegenomen, en dat ging heel erg hard. Ik heb het daarom snel al aangelengd met water.


Daarna nog wat randen bij gewerkt met een kleine kwast en met wit, en als laatste kleur toegevoegd. Ook zitten in twee rondjes een ander stofje, een priegel tekening van hetzelfde soort. Op de roze stof van de kleine rondjes zitten ook mijn  priegel tekeningen.
Dit is dan het voorlopig eindresultaat. Hier thuis kan ik het niet kwijt, dus ik moet even nadenken hoe ik hier verder mee zal gaan. Ik heb er al wel veel nieuwe ideeën van gekregen!

6 opmerkingen:

Marjon zei

Het was inderdaad een fantastische dag. En je werk is zo mooi. Ik ben heel benieuwd hoe nu verder.

Marion zei

Wat een heerlijke dag heb jij gehad en een schitterend werk gemaakt. Ook ik ben benieuwd hoe je dit verder gaat verwerken.

Nienke zei

Pas als je de trap ernaast ziet staan, zie je hoe groot dit werk is, en mooi!

Hannie de Beer zei

Een prachtige verftekening. Ben benieuwd hoe je er mee verder gaat?

Anoniem zei

Ja, het was een leerrijke dag. Ook ik ben ben benieuwd hoe je ermee verder gaat.

Cobi zei

indrukwekkend. ik heb niet veel moeite met het potlood op papier zetten, maar beginnen op zo'n grote lap en dan nog zo'n evenwichtig motief uit de losse pols ontwerpen, petje af.