dinsdag 20 mei 2014

Karlsruhe

Komend weekend, vrijdag, zaterdag en zondag, is de jaarlijkse beurs in Karlsruhe. Ik ga weer mee met Mijn Eigen, assisteren in hun stand.
De kraam van Mijn Eigen is dit jaar groots want het boek van Sandra van Velzen en Janine Wetzels is in het Duits vertaald en wordt in Karlsruhe voor het eerst verkocht. Daarom gaat Sandra ook mee, wat ook al op haar blog te lezen is :-)
Behalve boekverkoop is er natuurlijk ook verkoop van diverse verfsoorten (oa nieuw: brusho!), en benodigdheden om de verf op de stof te krijgen. Eigenlijk al die dingen die in het boek zijn beschreven..
Hierbij een paar oefeningen van mezelf :-) Ik heb hiervoor verschillende verfsoorten door elkaar gebruikt: waterverf, brusho en acrylinkt. En verschillende stoffen gebruikt.

Coming weekend I will be with MijnEigen in Karlsruhe, Germany. Playing with lots of paint, assisting at the shop, and enjoying the expositions and other vendors :-) I did some excercises with various paints, like waterpaint and acryl ink on various backgrounds

3 opmerkingen:

Marion zei

Wat leuk, heel veel plezier en succes.

Sandra zei

See you!

marjolijn zei

wat leuk om naar toe te gaan. Veel plezier. Ben wel benieuwd naar jouw ervaring met brusho op stof. Op papier vind ik geweldig, maar het verdwijnt nogal op stof. Heb je daarvoor een speciale verwerking?