vrijdag 25 maart 2011

verschillend


Ik heb verschillende projecten waar ik aan werk. Eén is een langdurend project van kleine mandjes maken (7 bij 7 cm) en die nu aan elkaar worden gezet. Het maken van de mandjes vond ik leuk en rustgevend, maar het met de hand aan elkaar zetten van de 225 mandjes is dat minder. Nog 9 banen te gaan...


Verder ben ik bezig met de huiswerkopdracht van Texperanto. Geïnspireerd door een tekst maak ik collages van verschillende materialen. Dit was 1 van de eerste collages.

I have several projects to work on. One project which has kept me busy for a long time is fabricating small baskets (2,8 x 2,8 inch) and I am now in the process of sewing them all together...by hand! I enjoy this less then the making of the baskets. Nine more rows to go...

I am also busy with an assignment of Texperanto. Inspired by a text I make collages of different materials. This one was one of the first I made.

3 opmerkingen:

Christina Fokkema zei

Dan moet je wel erg veel geduld hebben om al die mandjes in elkaar te zetten.

Cobi zei

wat leuk om de mandjes weer voorbij te zien komen. ik heb veel plezier in het met de hand patchworkblokken naaien momenteel, nooit gedacht dat ik zoiets ooit zou doen. neem 't mee naar de bee.
collage? dat doe je toch zo graag?? reuze benieuwd wat 't gaat worden

Margeeth zei

Tja, dat 'probleem' heb ik ook met de SBS. De blokken naaien was leuk in de trein en in de bus, het in banen naaien lukte zo ook nog net, maar de top in elkaar naaien en de randen er aan is toch een (langdradig) werkje dat echt thuis moet gebeuren.
Ze zijn wel heel leuk je mandjes en als de quilt klaar is wordt ie ook vast heel mooi, ga je hem met de hand quilten?