dinsdag 20 september 2016

Ste Marie aux Mines

Afgelopen week was het weer zover: de tentoonstellingen van diverse quiltsoorten in Ste Marie aux Mines in Frankrijk. Voor quilters een begrip. Er is voor elke smaak een tentoonstelling. Van traditioneel en antiek werk tot moderne artquilts.
Dit jaar had ik een quilt ingestuurd voor de wedstrijd die ook elk jaar gehouden wordt en die was aangenomen! Hele eer, super blij. Het onderwerp was The Magic of Color, de afmetingen moesten 75 bij 130 zijn. En dit is het geworden: Fall Colors of New England

De quilt is eerst gequilt en daarna geverfd.
Spannend om het op te sturen. Opgerold in een hoes en dan in een speciaal bestelde koker. Mijn quilt kan nl niet gevouwen worden door de gebruikte verf, dan blijf je die vouwen zien.

Samen met Sandra van Velzen die ook een quilt op deze tentoonstelling heeft hangen, heb ik twee dagen door Ste Marie aux Mines en omliggende dorpen gelopen en diverse tentoonstellingen bezocht. We hebben vooral genoten van de tentoonstelling van Ann Johnston en van de grote quilts van Color improv 2  onder leiding van Nancy Crow.
Tussendoor hebben we ook nog onze handen uit de mouwen gestoken bij Mijn Eigen.
Wij verbleven in een leuk dorpje, Kaisersberg, in een mooi appartement in een schattig huisje in het centrum van het dorp. Vakantiegevoel


2 opmerkingen:

Corinne Zambeek-van Hasselt zei

Geweldig werk, had van mij een prijs gekregen. Heel erg mooi.

Shirley zei

Gestopt met bloggen?